Tarieven en opgave

Kookworkshop van drie uur:
€  45, – per les inclusief recepten, biologisch eten en wijn.

Strippenkaarten*:
€ 129,- voor 3 lessen (43,- per les) 
€ 205,- voor 5 lessen (41,- per les) 
€ 380,- voor 10 lessen (38,- per les)

* Zie het als een knipkaart voor alle locaties waarop je met meerdere personen mag komen, indien op tijd aangemeld. Zie de voorwaarden hieronder.

Breng bij elke les een pen, glad mes, theedoek en een schort mee.
Een glad mes is een mes zonder kartels.
Bij deelname krijg je een potje zelfgemaakte jam of chutney cadeau. Het is mogelijk om een workshop cadeau te doen met een cadeaubon. Je kunt ook voor je eigen groep mensen een kookles organiseren.
 

Opgave en betaling

ir Dominique Companjen, 06-13079008, dcompanjen@yahoo.com
Je kunt je telefonisch of per email opgeven. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het lesgeld. Graag het lesgeld minimaal twee weken voor aanvang van de les overmaken op D. Companjen te Wijchen, NL27 INGB 0005038199, onder vermelding van je naam + de data van de themalessen.
 
Cadeau
Bij deelname krijg je een potje zelfgemaakte jam of chutney cadeau. Het is mogelijk om een workshop cadeau te doen met een cadeaubon. Je kunt ook voor je eigen groep mensen een kookles organiseren.
 
Voorwaarden
Minimaal 2 weken van tevoren aanmelden, ook de introducé. Indien je een les moet missen dan is het alleen mogelijk (na overleg) om iemand in je plaats te sturen. Mocht een workshop niet doorgaan, dan krijg je hierover uiterlijk een week voor aanvang bericht. Het reeds overgemaakte cursusgeld wordt dan volledig gerestitueerd.

Koken met Dominique is gevestigd in Nijmegen in de Provincie Gelderland dichtbij Lent, Malden, Oosterhout, Millingen a/d Rijn, Wijchen, Cuijk, Wageningen en Arnhem. Een goede keus als het gaat om vegetarisch koken – natuurvoeding – eten – biologisch – gezond – vegetarische kookles – cursus – workshop – allergie opvliegers – kookcursus – gezondheid – zonder vlees – evenwichtig – voeding – natuurlijk – biologisch.