Opzet van de kookworkshops

 

Tijdens de lessen gaan de deelnemers zelf koken. In iedere les worden er minstens zes gerechten met elkaar bereid. Maar eerst wordt het menu besproken en wordt een onderwerp nader toegelicht. Vervolgens worden de taken verdeeld en gaat men alleen of met zijn tweeën aan de slag. 

De maaltijd wordt samen gegeten, meestal rond 20 uur, waarna we samen opruimen en afwassen. Indien je niet zo laat wilt eten dan kun je jouw portie meenemen naar huis. Breng hiervoor zelf bakjes mee. Of je eet om 16 of 17 uur thuis nog wat. Neem bij elke les een pen, glad mes, theedoek en een schort mee. Een glad mes is een mes zonder kartels.

Koken met Dominique is gevestigd in Nijmegen in de Provincie Gelderland dichtbij Lent, Malden, Oosterhout, Millingen a/d Rijn, Wijchen, Cuijk, Wageningen en Arnhem. Een goede keus als het gaat om vegetarisch koken – natuurvoeding – eten – biologisch – gezond – vegetarische kookles – cursus – workshop – allergie opvliegers – kookcursus – gezondheid – zonder vlees – evenwichtig – voeding – natuurlijk – biologisch.