Locaties

Pro College Nijmegen, Dennenstraat 21, 6543 JP  Nijmegen

Pro College is verhuisd naar een gloednieuwe locatie met een grote, nieuwe keuken op de eerste verdieping (er is een lift aanwezig). Er kunnen hier maximaal 12 personen meedoen aan een kookles.

Pro College ligt op de kruising van de Graafseweg en de Neerbosscheweg. De school is per trein en bus te bereiken met buslijnen 2, 6 en 99. Vanaf station Goffert  is het 10 tot 15 min lopen. Parkeren kan gratis op het terrein van de school of in de straat.

Voedselbos Kiemkracht64, Hatertseweg 7, 6581 KD Malden
Midden in het prachtige voedselbos is een overkapping met kookplaten en stromend water en een compost toilet. Het land is te bereiken via het zandpad tussen nummer 5 en 7, ter hoogte van een vluchtheuvel, waar je met de auto of fiets in kunt rijden tot een parkeermogelijkheid.

Centrum De Poort, Van Heeckerensstraat 201, 6882 DA  Velp.

Dit is een zijstraat van de Larensteinselaan. De Poort is per openbaar vervoer bereikbaar vanaf station Velp met bus 43 richting Arnhem en vanaf station Arnhem met bus 5 richting Presikhaaf. Parkeren kan gratis in de straat. De keuken ligt op de eerste verdieping.

Koken met Dominique is gevestigd in Nijmegen in de Provincie Gelderland dichtbij Lent, Malden, Oosterhout, Millingen a/d Rijn, Wijchen, Cuijk, Wageningen en Arnhem. Een goede keus als het gaat om vegetarisch koken – natuurvoeding – eten – biologisch – gezond – vegetarische kookles – cursus – workshop – allergie opvliegers – kookcursus – gezondheid – zonder vlees – evenwichtig – voeding – natuurlijk – biologisch.