Koken met allergieën

 

Niet alle voedingsmiddelen zijn voor iedereen geschikt. Misschien weet je nog niet op welke voeding je darmen slecht of minder goed reageren. Na een maaltijd kun je letten op symptomen als pijn (maag, buik, hoofd, gewrichten), darmgassen, jeuk of moeheid om te ontdekken welke voeding niet bij jou past.

Soms blijkt dat je iets niet verdraagt als je het vaker eet. Dan ben je er intolerant voor. Wanneer je een voedingsmiddel helemaal niet verdraagt ben je er allergisch voor. Als je allergisch of intolerant bent voor een voedingsmiddel dan is het wenselijk om er achter te komen waar je dat door kunt vervangen.

Al mijn lessen worden individueel aangepast aan mensen met een allergie, zoals voor suiker, gluten, koemelk of een andere stof. Het is dan wel van belang om dit bij aanmelding te vermelden.

 

Koken met Dominique is gevestigd in Nijmegen in de Provincie Gelderland dichtbij Lent, Malden, Oosterhout, Millingen a/d Rijn, Wijchen, Cuijk, Wageningen en Arnhem. Een goede keus als het gaat om vegetarisch koken – natuurvoeding – eten – biologisch – gezond – vegetarische kookles – cursus – workshop – allergie opvliegers – kookcursus – gezondheid – zonder vlees – evenwichtig – voeding – natuurlijk – biologisch.