In opdracht koken

Heb je een lunch te verzorgen of misschien een buffet voor een feest? Voor groepen tot maximaal 25 personen kom ik graag thuis voor je koken, maar catering is ook mogelijk. Het is prettig als je je wensen zo helder mogelijk kunt aangeven. Ik zal je vragen stellen over o.a. het vegetarisch gehalte van het menu, of er mensen met een dieet zijn, je favoriete eten en je budget. Nadat ik een indruk heb van je wensen maak ik een offerte.

Het is ook mogelijk om een kookles aan huis te geven als je keuken zich daar voor leent. In dat geval moet je zelf je groepje vormen. 

Een workshop organiseren voor een verjaardag, vrijgezellen avond of een afdelingsuitje, behoort ook tot de mogelijkheden.

Tarieven

De prijs van een vegetarisch buffet is vanaf 17,50 Euro per persoon voor maximaal 25 personen met een minimumbedrag van 175 Euro. Deze prijs is exclusief drank en inclusief biologisch eten. Het menu wordt in overleg bepaald.

Een lunch kost 12,50 Euro per persoon met een minimum prijs van 125 Euro. Hiervoor krijg je verse soep, een maaltijdsalade, broodjes met divers beleg, sap en melk.

Voor een kookles aan huis reken ik 45 Euro per persoon. Deze prijzen zijn inclusief recepten, een biologische 3-gangen maaltijd, 1 glas wijn en/of sap per persoon. Het menu wordt in overleg bepaald.  

Koken met Dominique is gevestigd in Nijmegen in de Provincie Gelderland dichtbij Lent, Malden, Oosterhout, Millingen a/d Rijn, Wijchen, Cuijk, Wageningen en Arnhem. Een goede keus als het gaat om vegetarisch koken – natuurvoeding – eten – biologisch – gezond – vegetarische kookles – cursus – workshop – allergie opvliegers – kookcursus – gezondheid – zonder vlees – evenwichtig – voeding – natuurlijk – biologisch.