Iets over mijzelf

 

Van huis uit ben ik voedingsdeskundige (Landbouw Universiteit Wageningen) en al jaren geïnteresseerd in ‘goede’ voeding en een betere gezondheid. Bij het Oost West Centrum in Rotterdam leerde ik verder over de energetische en emotionele invloeden van voeding. Sinds 2001 geef ik kookles o.a. in Den Haag, Zwijndrecht, Velp, Wijchen en Nijmegen. Op verzoek kook ik ook vegetarisch voor groepen zoals tijdens creatieve en meditatieve weken. In het verleden heb ik jaren gekookt voor groepen bij ’t Malsche Land, Buiten in Beeld, Tao Healing en Ecolonie. Een workshop organiseren voor een verjaardag, vrijgezellen avond of een afdelingsuitje, behoort ook tot de mogelijkheden.

Simpele, natuurlijke, verse en lekkere voeding, aangepast aan het seizoen en aan persoonlijke omstandigheden is mijn streven. In mijn jeugd ben ik opgegroeid met verschillende smaken in diverse landen (Turkije, Brazilië, Frankrijk, Indonesië). Ik blijf geïnspireerd door de rijkdom van alle kruiden, specerijen en bereidingswijzen. Aangezien over smaak niet valt te twisten, probeer ik door variatie in de recepten iedereen iets lekkers aan te bieden.

Ik hoop je binnenkort op een kookles te ontmoeten. Mocht je na het lezen van deze website nog vragen hebben dan verneem ik dat heel graag. Tot ziens en kook lekker (en gezond natuurlijk)!

Dominique Companjen

Koken met Dominique is gevestigd in Nijmegen in de Provincie Gelderland dichtbij Lent, Malden, Oosterhout, Millingen a/d Rijn, Wijchen, Cuijk, Wageningen en Arnhem. Een goede keus als het gaat om vegetarisch koken – natuurvoeding – eten – biologisch – gezond – vegetarische kookles – cursus – workshop – allergie opvliegers – kookcursus – gezondheid – zonder vlees – evenwichtig – voeding – natuurlijk – biologisch.